Welkom bij Korein Kinderplein!

BSO Korein de Goede Herder


Welkom bij de Voor- en Buitenschoolse opvang bij Korein de Goede Herder! 

Kinderen die lekker in hun vel zitten, kunnen zich optimaal ontwikkelen. Extra belangrijk dus om ze ook buiten school een leuke tijd te bieden. Met ruimte om te ontdekken wat ze dan precies leuk vinden en waar hun talent ligt. Zelfvertrouwen – dát is het mooiste wat we een kind kunnen geven. Door ze uit te dagen op hun eigen niveau en ze inspraak te geven. Met een luisterend oor en de ruimte om vooral eens buiten de lijntjes te kleuren. Want wij geloven dat jouw kind daarvan groeit. 

Wat wil jij doen? 
Die vraag stellen wij je kind regelmatig. De tijd buiten school is tenslotte vrije tijd: kinderen beslissen zelf wat ze willen doen. En daarin geven wij ze een ruime keuze. We zijn er voor een goed gesprek, of voor het zetten van een kopje thee terwijl jouw kind een goed boek leest, een spelletje doet of huiswerk maakt. Daarnaast bieden we leuke activiteiten aan. Van workshops tot creatieve uitspattingen en van koken tot dans. Zowel binnen als buiten stimuleren wij jouw kind om talenten te ontdekken.  
 
Buiten school en tijdens vakanties. 
Tijdens vakantieweken en studiedagen zijn we er natuurlijk ook voor jouw kind. Vakantie zou geen vakantie zijn zonder extra veel superleuke activiteiten. Laat ze dus vooral niet hun beste kleren aantrekken en houd rekening met een waterval van verhalen zodra ze thuis zijn! 

Op schooldagen (nationale feestdagen en weekenden uitgezonderd) bieden wij voorschoolse en naschoolse opvang.  

 

Heeft u nog vragen dan kunt u ons telefonische bereiken op het volgende telefoonnummer: 

0625679035 of via onze website: 

https://www.korein.nl/locaties/helmond/montgolfierstraat 

Monique Saasen
Vanessa Janssen; teamleider