Juffrouw Connie Schellens; Adjunct directeur

Even voorstellen

Mijn naam is Connie Schellens en sinds januari 2014 ben ik werkzaam op basisschool de Goede Herder als adjunct-directeur. Het bevalt me erg goed. Mijn taken hebben vooral betrekking op de onderwijsinhoudelijke kant en dat vind ik erg leuk. Ik hoop dan ook mijn bijdrage te kunnen leveren aan een veilige, fijne, uitdagende, stimulerende leeromgeving voor de kinderen en leerkrachten. Het is fijn als de kinderen van de Goede Herder de schoolperiode kunnen afsluiten met een goed gevoel en voldoende basiskennis.

Mijn kantoor ligt rechts van de hoofdingang, vlakbij de groepen 8. Mocht u vragen hebben of een keer een praatje willen maken, dan bent u van harte welkom. Ik werk 4 dagen: van maandag t/m donderdag.

Verder woon ik in Nuenen en in mijn vrije tijd ga ik graag wandelen, zingen en fotograferen. Ik houd ervan om nieuwe dingen te ontdekken en plaatsen te bezoeken waar ik nog nooit geweest ben.

U kunt mij telefonisch bereiken via het nummer van school of via e-mail:

c.schellens@bs-goedeherder.nl

E-mail: c.schellens@bs-goedeherder.nl