Kerstmarkt op school

Woensdag, 18 december 2013

Met aan het begin een kerstkoor voor een mooie start. Terug van de tocht was er een gezellig samenzijn op het Bengeltjesplein, waar de scouting stond met vuurkorven om zelf broodjes te bakken. De kinderen van groep 8 verkochten zelf- gemaakte koeken en ander lekkers voor het goede doel van radio Serious Request 2013, de Bassie zorgde voor andere lekkernijen. De groepen 6, 7 en 8 zongen mooie kerstliedjes onder begeleiding van juffrouw Yvonne. Daarnaast waren er met de loterij en door het geven van de juiste oplossing van de sterrentocht mooie prijzen te winnen. Samen hebben we er een hele gezellige avond van gemaakt! Wij willen de scouting, de vrijwilligers en de juffen en meesters bedanken.