De oudervereniging zoekt Halloween-huizen

Maandag, 30 september 2013

We zijn op zoek naar wijkbewoners, die het leuk vinden om hun huis/ tuin in stijl te versieren, om op donderavond 31 oktober kinderen hiervan te laten genieten. Het gaat om bewoners, die wonen binnen de grenzen van:
Wethouder van Wellaan ( even nummers)- Bakelsedijk ( oneven nummers)- Fokkerlaan- Sjef de Kimpepad (fietspad).

Als U niet binnen deze grenzen woont, maar toch graag wilt meedoen, is het ook mogelijk om door middel van straattheater Halloween- act uit te voeren, b.v. op een pleintje, speelveld etc.
Waar nodig kunnen we natuurlijk tips geven.Wij hopen op veel reacties ( graag voor 12 oktober), zodat we de kinderen een sfeervolle Halloweenavond kunnen bezorgen! We gaan ervan uit dat de deelnemers zelf voor snoep zorgen, mocht dit problemen geven neem dan even contact op met onderstaand info- nummer.
Tevens zijn we op zoek naar ouders, die mee willen helpen met schminken op school van 18.00u tot 18.30u.
Na de inschrijvingen nemen wij contact met U op om U verder te informeren.

Graag betreffende onderstaande strook inleveren in de witte brievenbus, alvast bedankt!

Uw commissie buitenschoolse activiteiten
Info- nummer: Tineke Vincent                       559198