< Terug naar het overzicht

Laatste nieuws Re√ľnie

Dinsdag, 23 april 2013

Het programma is divers: een open dag, een fototocht in de wijk, een sportdag, het schoolreisje en nog een aantal andere activiteiten worden op dit moment volop voorbereid.
We sluiten de Goede Herder Feestweek af met een reünie voor alle oud-leerlingen en oud-collega’s.
De reünie vindt plaats op onze school aan de Montgolfierstraat 71 in Helmond van 19.00 uur tot 23.00 uur. Aanmelden kan via de onderstaande link. Op onze site vindt u ook een overzicht van de definitieve aanmeldingen.

 

En tot slot: help ons een handje mee: Heb je nog contact met je vroegere klasgenoten? Laat hen dan ook weten dat de reünie eraan komt en waar ze zich kunnen aanmelden. Kun je hen informeren en uitnodigen om ook te komen en aan te melden.
Heb je een mooie anekdote, een herinnering, een gebeurtenis: schrijf eens op en stuur deze naarreunie@bs-goedeherder.nl, liefst samen met gescande foto's of ander beeldmateriaal. 


De kosten voor deelname zijn € 13,00 inclusief een bijdrage van € 3,00 aan een cadeau dat we op die dag aan de school namens alle reünisten zullen aanbieden.
Je aanmelding is definitief nadat we je bijdrage hebben ontvangen op Rabo-rek. 1210.03.590 t.n.v. Basisschool De Goede Herder Helmond, o.v.v. Reünie.