Ik gun het jou.

Dinsdag, 11 december 2012

Met alle kinderen zaten we in de aula, waar meneer Robert het eerste kaarsje aanstak. Het was muisstil op dat moment. Het koor en het orkest van groep 8 zorgden voor de muzikale ondersteuning.

Daarna werd er nog een kaarsje aangestoken. Zo'n kaarsje brandt om even aan iemand anders te denken. Wie gun je iets? Wat gun je ze? In de klas gaan we ook elke dag een kaarsje aansteken om even stil te staan bij het leven van een ander. Meneer Robert gunde vandaag iedereen onderwijs, ook de kinderen die niet elke dag naar school kunnen.

Vanaf vandaag kunnen de kinderen allemaal één kledingstuk meenemen naar school. Dit kledingstuk wordt verkocht in de winkel van Terre des Hommes in Helmond. De kleding wordt verkocht voor 1 euro per stuk en de opbrengst gaat naar het Mao Tao Project in Birma. Ook op school gaan we de kleding verkopen. Dit zal gebeuren op donderdag 20 december van 13.15 – 16.00 uur. Wees allen welkom!

De adventsviering werd afgesloten met nog een lied van groep 8, waarna de kaarsen en adventskransen werden uitgedeeld. Veel vierplezier gegund!

Voor meer informatie over het Mao Tao Project en de doelstellingen van Terre des Hommes, kijk op de volgende website: Terre des Hommes