Sinterklaas op de Goede Herder!

Vrijdag, 07 december 2012

Alle kinderen van de groepen 1 t/m 5 hadden zich verzameld in de aula.
Iedere groep heeft een optreden gedaan voor sinterklaas. Er werd gezongen, gedanst en door de groepen 3 ook voorgelezen, jullie hebben het allemaal heel goed gedaan! De Sint heeft er zeker van genoten.

Dit jaar was er een verliefde Piet op onze school, heel veel juffen hebben Piet een kusje op zijn wang gegeven en uiteindelijk ook de juf waarop hij verliefd was. Dat was namelijk juf Marleen, eerste wilde ze met Piet mee naar Spanje gaan, maar ze heeft toch besloten dat ze ons niet kan missen en op onze school blijft!

In de pauze konden de kinderen nog even  buiten spelen met de Pieten. Sinterklaas mocht even uitrusten, want na de pauze ging hij nog op bezoek bij alle klassen om de cadeautjes langs te brengen. Ook in de groepen 6 t/m 8 waar de hele ochtend surprises uitgepakt werden zijn de Sint en Pieten nog even langs geweest om een klassencadeau te brengen.
Na een drukke, maar erg gezellige ochtend, is de Sint weer naar het kasteel gegaan om even te rusten voor pakjesavond. Wij moeten nu weer een jaar wachten, en hopen dat hij volgend jaar weer bij ons terug komt!