Bezoek aan Het Baken door verschillende groepen

Woensdag, 21 maart 2012

De groepen 5 gingen schilderen met acryl. Ze hebben mooie schilderijen gemaakt.
De groepen 6 mochten porselein beschilderen. Op een tegeltje ontstonden de mooiste creaties.
De groepen 7 hebben gewerkt met Keramiek. Eenmaal in de oven gebakken is het echt beeldje.
Tenslotte de groepen 8, deze kregen te maken met modelbouw/hout/metaal/solderen. Ook zij hebben een projectje uitgevoerd wat ze later mee naar huis kregen.

De kinderen vonden het heel leuk en leerzaam! Bedankt alle vrijwilligers van Het Baken

Volgende week gaan we dit bezoek nogmaals herhalen, ditmaal met de groepen 5 t/m 8 die nog niet aan de beurt zijn geweest.

Met een gedeelte van groep 8A (18 kinderen) zijn we op woensdag 28 maart naar het Baken geweest. Daar mochten we zelf met techniek aan de slag. We werden verdeeld in 2 groepen: de ene groep ging een vliegtuig bouwen, de andere groep een spaarpot. Na de pauze wisselden we!
De kinderen hebben er heel erg van genoten en zijn erg trots op hun werk. En terecht!
Hierbij willen wij alle mensen van het Baken en van Kuijpers installaties heel erg bedanken voor deze leuke en leerzame dag!

De materialen van deze dag zijn gesponsord door:
P.G. Kuijpers & Zonen B.V.
Panovenweg 18,
5708 HR Helmond