< Terug naar het overzicht

Het prinsenpaar is bekend, Prins Teun en prinses Regina

Maandag, 13 februari 2012

De kandidaten voor prins of prinses stonden op het podium en stopten een briefje met hun naam in een doosje. Eerst waren de meisjes aan de beurt. Een voor een gingen de doosjes in de grote doos. Juffrouw Ingeborg schudde alles nog  goed door elkaar voordat ze er 1 doosje uit haalde. Het was spannend  en stil toen Juffrouw Ingeborg de naam op las van de prinses van de Goede Herder 2012: Regina. Daarna waren de jongens aan de beurt. Ook zij moesten een kaartje met hun naam in een doosje stoppen. De doosjes werden in de grote doos gestopt en juffrouw Ingeborg mocht weer husselen. De 4 jongens wachten in spanning tot ze de naam  hoorden. Grote vreugde bij Teun, want hij mag zich prins van de Goede Herder 2012 noemen.
Alle andere kandidaten die de kans aan zich voorbij zagen gaan, namen het heel sportief op en feliciteerden de Prins en Prinses.

Prins Teun en Prinses Regina kregen de mantel, de steek , kroontje en de scepter en natuurlijk een echte medaille. De komende week zijn Teun en Regina de carnavalsprins en prinses bij ons op school. Ze komen in alle klassen een bezoekje brengen en vrijdag zorgen ze voor een groot feest.