Januari is leesmaand!

Donderdag, 19 januari 2012

Veel kinderen  vinden het leuk om naar een mooi verhaal te luisteren of om een spannend boek te lezen. Maar ook voor de taalontwikkeling en het vergroten van de woordenschat is lezen heel belangrijk.

In alle klassen zijn we druk bezig met (voor)lezen.  De groep 1, 2 en 3 werken  aan “Boekenpret”. Dit betekent dat er in elke groep een prentenboek centraal staat. In de groep worden er allerlei activiteiten gedaan rondom dit prentenboek en thuis wordt het boek ook regelmatig voorgelezen.

De groepen  4 t/m 8 zijn bezig met “De Rode Draad”. In iedere klas staan verschillende boeken of thema’s centraal, en daar zijn leuke activiteiten aan gekoppeld.
De komende weken zijn we in elke klas nog druk bezig met de leesprojecten. Wil je er meer van zien of weten?  Houd dan deze website goed in de gaten….