Feest voor meneer Adriaans

Woensdag, 07 september 2011

De school begint vandaag gewoon net als anders om 08.30 uur. Om 08.40 uur gaan we meneer Adriaans buiten ontvangen met een erehaag.  We hebben een lied ingestudeerd en vlaggetjes gemaakt om het extra feestelijk te maken.

Het weer zit vandaag niet echt mee dus gaan we naar De Braak.

Om 09.15 uur gaan we met z’n allen naar de  Braak waar we rond 09.45 uur aan komen. Om 10.00 uur zitten we dan klaar in de grote zaal van De Braak en Circus Tadaa kan beginnen.
In groepjes gaan we hard aan de slag om te oefenen want op het einde van de middag zullen we met z’n allen optreden in het circus Tadaa.  Van al dat oefenen krijgen we natuurlijk honger! Om 12.00 uur gaan we met het eigen groepje  lunchen, dit doen we op aangewezen plekken in De Braak.
Als onze buikjes weer gevuld zijn gaan we kiezen welke act we gaan doen. Deze moeten we nog eens extra goed oefenen. Als dat allemaal gelukt is gaan we ons omkleden en schminken. Ja, ja het wordt een echte voorstelling.

Komt dat zien, komt dat zien… om 13.45 uur, in de gymzaal van De Braak, Circus Tadaa, met alle kinderen van onze school. Iedereen is van harte welkom om dit groots spektakel te aanschouwen.

Als alle artiesten opgetreden hebben gaan we terug naar school waar ze zich verzamelen in de eigen klas. Daarna mogen ze thuis gaan genieten en uitrusten van hun eigen spetterend optreden.

Ouders die afscheid willen nemen van meneer Adriaans kunnen dit na afloop van de voorstelling doen. Dit gebeurt in onze aula waar ook juffrouw Ingeborg Schrama, onze nieuwe directeur, aanwezig zal zijn om kennis te maken met belangstellende ouders. Uw kinderen mogen natuurlijk mee, maar het is niet de bedoeling dat kinderen hier zonder ouders naar toe komen.

Tot ziens bij de voorstelling.