Sinterklaasfeest op de Goede Herder

Maandag, 05 december 2011

Na de pauze was het de beurt aan de groepen 3 t/m 5. Ook zij hadden allemaal erg hun best gedaan om aan de Sint te laten horen wat ze al allemaal geleerd hebben. Er waren veel mooie verhalen, gedichten en liedjes.
Terug in de klas, kregen  de kinderen een cadeautje dat door de pieten werd bezorgd.

Vanmiddag hadden de groepen 1 t/m 5 Pietenmiddag waarbij de kinderen verschillende activiteiten hebben gedaan in groepjes. Natuurlijk onder het genot van ranja, speculaas en heerlijke pepernoten. De groepen 6 t/m 8 hielden deze middag surprise. Alle kinderen hebben hun best gedaan op een leuke surprise met een mooi gedicht.

We willen Sinterklaas en zijn pieten bedanken dat ze ons een bezoek hebben gebracht. We hebben ervan genoten!

Bekijk het filmpje dat tijdens het feest gemaakt is maar eens.