Halloween

Maandag, 31 oktober 2011

Daarna begon de tocht door de wijk. Het was al donker en dat maakte het extra spannend. De kinderen kwamen op hun tocht 13 verschillende Halloweenhuizen tegen. Deze waren prachtig versierd. Complimenten aan de mensen die hier weer veel werk aan hebben besteed!

Bij elk huis zongen de kinderen hun liedje en kregen ze als beloning een snoepje. Ook liep er een zwerver door de wijk die wel een heel eng huis bij zich had. Wanneer hij de kinderen een kijkje liet nemen in zijn huis, troffen ze daar een griezelige medebewoner aan! Terug op school kon iedereen nog wat nakletsen onder het genot van een drankje.

Iedereen bedankt voor het meedoen! We kunnen terug kijken op een geslaagde avond.
Met name dank aan de deelnemende huizen en de mensen die zich ingezet hebben om alle kinderen te schminken.